top of page
Hos oss

Bærekraft

Bygg en mer bærekraftig fremtid med Food Manager, planlegg smartere, kast mindre.

Bærekraft
           Bli med å skap fremtiden

Vi nordmenn kaster enorme mengder mat. Hele 217 tusen tonn mat går til spille i Norge hvert år. Dette tilsvarer en gjennomsnittlig kasting av 42,1 kg mat per person, som betyr at hver åttende handlepose med mat ender opp i søpla. I tillegg er det en stor andel av befolkningen som opplever vanskeligheter med å planlegge middager, og å finne ut hva de skal lage til måltidene sine.

 

En undersøkelse fra IPOS viser at hele 50% av befolkningen sliter med dette, mens hele 65% av de mellom 18-29 år synes det er vanskelig. Dette viser behovet for en mer effektiv og bærekraftig måte å håndtere matvarer på. Dette er nettopp det Food Manager ønsker å tilby med sin innovative tjeneste.

 

Ved å integrere smart teknologi og enkle løsninger, kan Food Manager hjelpe forbrukerne med å redusere matsvinn, og planlegge måltider på en mer effektiv måte. Vi hjelper også enkeltpersoner til å bruke mat på en mer bærekraftig og fornuftig måte.

Tegning uten tittel (4).png

For regjeringen og bedrifter i dag er ingen temaer mer presserende enn klimatiltak. Å bekjempe klimakrisen er vår tids avgjørende utfordring og en toppprioritet for Food Manager. Ved å redusere utslipp og adressere systemiske trusler mot klimaet og miljøet vårt, beskytter vi planeten

Vi har forpliktet oss til å
kutte matsvinn i private husstander med 55% innen 2030

I Food Manager er vi dedikert til å fremme bærekraft gjennom å minske matsvinn, et viktig steg mot et sunnere miljø. Vår app er designet for å gi våre brukere nødvendige redskaper for å ta veloverveide beslutninger når det gjelder matkjøp, og for å oppmuntre til en ansvarlig utnyttelse av ressursene vi allerede har. Dette bidrar ikke bare til en reduksjon av unødvendige utslipp knyttet til transport, men styrker også vårt felles engasjement for å ta vare på vår planet.

Med et ønske om å gjøre en positiv forskjell, strekker vi oss etter å møte FNs mål om å utrydde sult og fremme et bærekraftig landbruk. Ved å veilede og inspirere til bærekraftige matvaner, håper vi hos Food Manager å bygge broer mot en mer nærende fremtid for alle.

bottom of page